fbpx

LAMMEFILOSOFI

“Lammefilosofi – retter med lammekød” er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”.

Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød.

LAMMEFILOSOFI som trykt bog.

Køb den for kr. 199,- her

LAMMEFILOSOFI som e-bog (pdf-format).

Køb den for kr. 79,- her

Anmeldelser:

“En spændende kogebog, som med sit smukke layout giver lyst til at sætte sig godt tilrette og fordybe sig…og blive inspireret…” Thy Lam

“Smukke fotos, gode opskrifter og ikke mindst … en perlerække af dejligt tilbehør der passer perfekt til lammekød”. Aarhus Stiftstidende

“Dejlig inspiration til køkkenet – både til hverdag og fest … Man får lyst til spise lammekød noget oftere!” fyens.dk

“En mere end velkommen udgivelse med lammeopskrifter, som helt sikkert vil blive brugt af lammekøds-elskere.” Bibliotekerne

Vino y Tapas

Denne blog handler om vin og mad, som jeg elsker at spise og drikke. Som navnet antyder er jeg hispano loco – vild med Spanien. Så inspirationen derfra er stor. Til gengæld vil jeg love, at jeg aldrig bruger ord som detox, sund eller fedtfattig.

Facebook