Vild med Andalusien – Ebog

59,00 kr.

PDF-fil
Kategori:

Beskrivelse

“Vild med Andalusien – en guide” er en introduktion til en af Spaniens mest elskede regioner. Guiden introducerer de otte største byer, Jaén, Málaga, Cadiz, Sevilla, Huelva, Cordoba, Almeria og Granada, regionens strande og giver en række tips til seværdigheder, der er et besøg værd. Via artikler får man et indblik i Andalusiens historie, kultur og sprog.

Andalusien er strand, sol og masseturisme i rigelige mængder. Men det er også storslået natur, spændende kultur, historie, smukke storbyer, uspolerede landsbyer, lækker mad og vin, udadvendt, positiv livsstil.

Andalusien har 300 årlige solskinsdage, som man kan nyde langs kilometervis af smukke sandstrande, på skiløjperne, i små bjergbyer eller i middelalderbyerne. Andalusien indbyder både til aktiv ferie og til afslapning. Få idéer til begge dele.

Vi giver nogle gode tips til regionens smukke byer, sproget, maden og kulturen. Lær mere om hvordan spanierne omgås hinanden, hvad de bedste skinker hedder, hvad flamenco er for noget og hvor det var, at mange tyske nazister skjulte sig efter 2. Verdenskrig.